Passa på och vinn biobiljetter till dokumentärfilmen ”Leva. Älska” som handlar om världens första HBTQ äldreboende, etablerat i Sverige och Stockholm. GazeNet utser totalt 10 vinnare som får 2 st biobiljetter var.

Tävlingsfråga: Vad är namnet på seniorboendet där dokumentärfilmen utspelar sig?

Skicka ditt svar till redaktion@gazenet.tv senast den 17 augusti. Vinnarna meddelas via mail.

Synopsis: Under 2013 öppnade världens första seniorboende för HBTQ-personer, på Gärdet i Stockholm. Agneta, Ingbritt och Thomas flyttar in. De har alla haft drömmar och begär i en tid av förtryck och begränsningar. När de börjar sina liv på äldreboendet öppnas nya rum i deras världsbild och inre. För första gången hittar de hem och börjar leva mer. Älska sig själva lite mer.

Leva. Älska är en dokumentär regisserad av Mette Aakerholm Gardell och producerad av Stina Gardell (Jag är Ingrid, Silvana – Väck mig när ni vaknat) för Mantaray Film.

Biopremiär: 17 augusti 2018

Klicka här för att se fler filmer och dokumentärer med HBTQ-teman