Här kommer lite filmtips till dig som gillar bra film, men som extra krydda också innehåller manlig nakenhet.

 

LAND OF STORMS är en välspelad film med vackra skådespelare, om hur tungt det kan vara att leva som bög. Den vackre huvudrollsinnehavaren ungraren Andeás Sütö spelar en fotbollsspelare som inte lyckas i Tyskland och drar hem till Ungern igen.

Filmen är svart men mycket tänkvärd. Om vänskap som trevar sig fram, om att smyga med sin läggning i ett samhälle där det puttrar av hat och oförståelse för allt som rör sig utanför ”normen”.

Det är en fint spelad film och ger många tankar om ung kärlek, sökande av identitet, både i förväntningarna från föräldrars förhoppningar om karriär, men också om den starka längtan efter kärlek och trygghet.

Filmen har flera manliga nakenscener.

Se filmen här

 

Tyska filmen CENTER OF MY WORLD slog ner som en glitterbomb. En magisk film, härligt berättad om sommarkärlek där det homosexuella inte är svårt, utan handlingen är om relationer som ska utvecklas. Som andra ungdomsfilmer berättar den om ung trevande och sökande kärlek.
Jag har recenserat den här tidigare och tyckte det var en RIKTIG pärla. Jag har sett den tre gånger. Stark. Modig. Kul. Och framför allt vacker. Det är inte konstigt att denna filmpärla blivit en sådan succé över hela världen.
De både vackra huvudrollsinnehavarna har nakenscener. Kaxigast är nog ändå scenen när det tuffe sportkillen Nicolas tar med sig förälskade Phil in till omklädningsrummet och självsäkert visar upp hela sig. För det är inte bara en stark och självsäker idrottare, han är också väldigt nöjd med hur han ser ut.

Se filmen här

 

Hela filmen FRÄMLING VID VATTEN utspelar sig främst vid ett nakenbad med tillhörande crusing-ställe, för män, och därför är de flesta nakna. Det är en modig fransk film med all nakenhet, men intrigen så spännande. Uppmärksamheten var massiv när den släpptes.
Filmen Främling vid Vatten av regissören Alain Guiraudie, handlar om Franck, en vacker ung man som tar sig till en undangömd sjö för att bada och flirta. Där faller han pladask för den mystiske och självsäkra Michel. I crusingsområdet i skogen ovanför badet söker han honom men får nöja sig med andra i jakten. En kväll blir han vittne till ett mord. Trots den dramatiska händelsen kan han inte hålla sig från stranden för att söka efter Michel. Spännande film med snygga huvudrollsinnehavare.

Se filmen här

 

Tom Cullen är en etablerad och mycket duktig brittisk skådespelare som bland annat varit med i tv-serien Downton Abbey. Filmen WEEKEND fick mycket uppmärksamhet när den kom för sex år sedan, mycket för att skådespeleriet är fantastiskt.
Den går under beteckningen romantisk dramafilm, men den är mer drama än romantisk.
De båda huvudrollerna spelas av Tom Cullen och Chrus New, två män som möts under ett veckoslut och inleder en relation. Efter helgen ska en av dem resa bort. Och visst får man se naket även i den här filmen.

Se filmen här

 

Filmen THE PASSENGER är ett tyskt kriminaldrama på en timme.
Moraliska och sexuella gränser sätts på prov när en vacker främling börjar nästla sig in i två konstnärers liv. När Nick letar lägenhet i Berlin åt sin pappa träffar han Philipp, en ung och begåvad fotograf och en vacker skådespelerska som heter Lilli. Kemi uppstår omedelbart och båda två blir förförda av Nicks charm. Men vad Philipp och Lilli inte inser är att de lockas att delta i Nicks manipulativa och dödliga kärleksspel.

Den urläckre huvudrollen spelas av en man som FAKTISKT heter Niklas Peters och som bjuder på sin Peter-Niklas (jag kunde inte låta bli…) – som gör ett starkt porträtt i en något märklig film.
Ung, snygg och naken. Japp! Det är duschscenen man väntar på.

Se filmen här

 

Filmen NAKED BOYS SINGING är precis vad den heter. En gäng män som sjunger – utan kläder.
Det är en inspelning av en komedimusikal som hade premiär i USA 1999 i New York, off-Broadway. Musikalen är uppbyggd som en varieté med många olika nummer på olika teman.
Många män är det. Mycket naket blir det. Och en hel del skratt.

Se filmen här

 

Har du fler tips på filmer med manlig nakenhet.  Eller kanske om kvinnlig nakenhet? Det sistnämnda är inte min starka sida, men förhoppningsvis har du något tips – till en ny artikel.

Hör av dig till redaktion@gazenet.tv

//OG